Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Malo mi nije najjasnije kako taj max temp u wattmanu funkcionira. Recimo krešo za referentnu rx 470 u pce recenziji kaže da je za OC na 1230mhz "bilo potrebno podići maksimalnu temperaturu na 90°C" a onda pogledam graf sa max temperaturama i bude 78C. Uglavnom samo ti to odvrni, ne znači da će i ići do te temperature
|
Dignuo sam temp target u wattmanu, radi isto kao i prije. Boost na stock postavkama oko 900, sa +50 power na 1100, sa undervoltom oko 1200. Ranije sam krivo rekao, ne drži ni sa undervoltom 1226MHz, samo nekada. Tada kad sam to napisao sam bio valjda u nekom manje zahtjevnom dijelu mape. Ne znam kako onda MSI može držati 1250 na stocku, možda OC mode diže power limit, možda ima veze što ta MSI ima 6600Mhz memu, a moja 7000, pa treba više struje. Previše je tu varijabli da bi znao, ali izgleda da ovaj najjeftiniji model 470 nije baš nešto.
Citiraj:
Autor Badboy
Bas se ne kuzil ali ja kad u wattmanu stavim +25power limit mi vrati na 0 asus strix 470!?
|
Digni temp target na 90, onda ce ostat na +25, ili +50 koliko vec mozes staviti. Tako je meni bilo.