View Single Post
Staro 30.11.2016., 19:35   #3096
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Bono Pregled postova
Nvidia je bolja sa tech sajtovima placa im putovanja, ruckove, salju im graficke i ne traze ih nazad, dok Amd na dosta sajtova nije ni poslao graficke. Nije ni cudo da recenzenti preferiraju Nvidiu.
Da to sam dosta primjetio sa youtuberima. Po meni je veći problem što današnji kupac neće otići pogledati pisanu recenziju proper stručnjaka (pcper, anadtech i sl.) nego će prije otići na youtube i pogledati video user vulgarisa kojemu nvidia pošalje đabe flagship svake godine, vode ga po hotelima, roštiljima. Recimo jedan od youtubera (tech of tomorrow) kod gtx 1060 3gb "recenzije" nije uopće znao da ima drugačiju hardversku konfiguraciju od 6gb modela, nego ju je predstavio kao istu gpu sa manje vram. Neprofesionalno i amaterski, ali okladio bi se da je više američana (barem mlađih) pogledalo njegov video nego pročitalo zaključak pisane recenzije iole boljeg hw sitea

S druge strane amd ne da nije poklanjao gpu, nego (kod npr. fury x) nije imao gpu za mnoge jače portale i kanale, pa je birao recenzente, što je dodatno raspizdilo njihov community (a sada znamo i zašto - jer ih nije ni bilo). Jbte pošalju NCIX i linusu DOA fucking grafu

Nvidia ne da bi provjerila dali radi, nego bi i cherry pickala primjerak za oc

Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 30.11.2016. u 19:53.
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote