View Single Post
Staro 30.11.2016., 07:28   #19817
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007

Ona ne ispada Bog, vec jedna osoba koja ima spoznaju da vrijeme moze biti nelinearno, a ne samo linerano, kako alieni vec spoznali i zive.
I ima jos jedan bitan faktor u svemu ovome. To je SF film.
Film ima itekako dubine, samo je problem u tvojoj percepciji istoga.
Opet, referenciraj se ono vec receno o tome 'kak' se kaze'.
Enivej, tvoja percepcija filma je drukcija od moje, i od dosta drugih ljudi.

Pa iskreno, gledao sam film sinoc. Meni nije bas totalna katastrofa, ok je film. No od nas 4, ni jedan nije imao problema sa shvacanjem filma. Dapace, najgori dio nam je bio upravo to sto ti guraju 'rjesenje' u ruke.

U filmu se nema bas nesto za shvatiti, jer sve je poprilicno (dosadno) natuknutu gledatelju. Meni film bas i nema neke dubine -->
Citiraj:
Autor Nick7 Pregled postova
@Mar: Zanimljivo da za puno ljudi to bas i nije sve toliko jasno, ali tebi je sve pre-jasno i pre-trivijalno, te dosadno.
No, kak' se ono kaze: 100 ljudi, 100 cudi... 100 zena, 200 sisa.

Ona ne ispada Bog, vec jedna osoba koja ima spoznaju da vrijeme moze biti nelinearno, a ne samo linerano, kako alieni vec spoznali i zive.
I ima jos jedan bitan faktor u svemu ovome. To je SF film.
Film ima itekako dubine, samo je problem u tvojoj percepciji istoga.
Opet, referenciraj se ono vec receno o tome 'kak' se kaze'.
Enivej, tvoja percepcija filma je drukcija od moje, i od dosta drugih ljudi.

Pa iskreno, gledao sam film sinoc. Meni nije bas totalna katastrofa, ok je film. No od nas 4, ni jedan nije imao problema sa shvacanjem filma. Dapace, najgori dio nam je bio upravo to sto ti guraju 'rjesenje' u ruke.

U filmu se nema bas nesto za shvatiti, jer sve je poprilicno (dosadno) natuknutu gledatelju. Meni film bas i nema neke dubine