View Single Post
Staro 29.11.2016., 12:31   #19801
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004

Da ne govorim one kretenarije tipa da ona tuka nakon misec dana prevođenja nije sigurna da li govore o oružju ili oruđu, a onda s njima priča ka da su živili skupa od malih nogu na farmi Pa glupača jedna, dođu Elijeni s nevjerojatnom tehnologijom i prva stvar što vlada utvrdi će valjda biti sporazum oko termina vezanih za uništenje i agresiju da slučajno ne bi došlo do kataklizmičke greške, a ne neke nebitne gluposti.

-->
@Igorr
Pa i Avenđersi imaju 9 kad izlaze, bilo koji praktički.

Čita sam malo komentare tamo i ne znam jesu li ljudi idioti ili šta, ali film uopće nema dubinu tj ta "dubina" je smiješna i toliko prozirna i jednostavna. Neki spominju twist koji ne postoji jer nije uopće twist nego obična radnja koja je objašnjena i prikazana.

Da ne govorim one kretenarije tipa da ona tuka nakon misec dana prevođenja nije sigurna da li govore o oružju ili oruđu, a onda s njima priča ka da su živili skupa od malih nogu na farmi Pa glupača jedna, dođu Elijeni s nevjerojatnom tehnologijom i prva stvar što vlada utvrdi će valjda biti sporazum oko termina vezanih za uništenje i agresiju da slučajno ne bi došlo do kataklizmičke greške, a ne neke nebitne gluposti.