Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 28.11.2016., 21:02   #8024
rock00
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2011
Citiraj:
Autor estugarda Pregled postova
Hvala za Boyin review. Previdio sam ga.
Raspadanje zvuka je defintivno problem. Naročito za jazz, koji mi je primaran.

Ali zapravo me zanima Soundking. Nisam bio siguran koji su ovi zvučnici koji su mi zanimljivi. Ispada da su Soundking. Oni navodno rade i HiFi/HT zvučnike po narudžbi. Ove koje gledam su nekakav custom 5.2 sustav koji po fotkama i brojkama djeluje dosta dobro. Vlasnik (bavi se sa pro audio navodno) tvrdi da zvuče jako dobro (a što će drugo!?). Zanimljivo je da imaju dva suba, dakle uz svaki od 2 stereo zvučnika dolazi i po jedan sub koji se može odvojiti od zvučnika ili mogu biti jedan samostojeći zvučnik. E sad, to ili je jako dobro, ili je totalno sranje.
Sad moram odlučiti hoću li voziti 60km da ih čujem. Vjerojatno hoću; jer cijena je dobra. Pa ako su sranje, barem sam vidio to čudo, a ako zvuče dobro, onda ću dobiti moćan i estetski zahvalan sustav za male novce, što je dosta bitno jer sam potrošio lovu na pojačalo i kablovinje, pa mi treba neko usputno rješenje dok ne zašparam za Focale.

Nemaju tolike veze subovi ak suze svrsi.
Ja na Visaton concord light imam sub dayton audio 500w al radi samo <50hz (kod filmova dosta digne,iako bi prosjecni slusaoc bio prezadovoljan i s obicnim samostojecima)

Sto se tice kabela necu ni komentirat cisto preseravanje. Ko se razumije u fiziku sve mu jasno
rock00 je offline   Reply With Quote