View Single Post
Staro 27.11.2016., 21:28   #30
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor smuchac Pregled postova
Ako imas limitator plombiran hepovom plombom,kako mislis stavljat po sobama?
Kakva crna plomba ? Mjesas kruske i jabuke, mi Limitator nismo postavili kada je bilo opce postavljanje istih sukladno snazi koja je zakupljena pa sad da je ostao kada su isti uklonjeni kasnije...

Snaga je zakupljena prije ne 20 nego 25 i mozda vise godina... Limitator kupis gdje god oces i stavis ga danas doslovce gdje god oces...

Plombiran je SAT, dalje od sata pa tako i tabla sa osiguracima ili bilo sta od nje do sata nije u nadleznosti HEP-a da bi bilo plombirano, od sata pa nadalje mos majmunovo stavit ako ti se oce a drugi par cipela je oces to raditi na novom prikljucku pa neces dobiti HEP-ovu saglasnost za prikljucenje jer majmunovo se ne moze prikljuciti ili ces na starom prikljucku po svojim instalacijama raditi sta ti se sprdne...

Ja zbilja neznam kako bih ja tebi to objasnio kad si nedokazan... onaj kraj zice u satu sto je pricvrscen je plombiran i ne smijes ga dirati ali 2cm dalje zica je TVOJA tj. MOJA i onoliko cm zice sto ide/viri iz sata i ide dalje do table ili komsije je TVOJE i gore moze majmunovo a ne smrdljivi limitator ici.
silver_tip je offline   Reply With Quote