Citiraj:
Autor Drug Brko
Ne pratim AMD baš, ali nisu li matične za 81xx i 83xx iste? I nije li 83xx poprilično bolji od 81xx? Kod Intela uz izmjenu generacije, obično ide i ploča.
Da na moju ploču ide Devils Canyon ili Skylake, jasno da bi kupio procesor. Ovako da za tih kaj ja znam koliko posto napretka iskrcam 500 eura koje ću MOŽDA osjetiti u igrama, kako Manuel reče, za te pare radije uzet onda Gsync monitor.
|
8350 je bolji od 8150 kolko Skylake od Hassa(osim u potrošnji, tu je Piledriver imao dosta napretka, jer je imao prostora). Kod Intela ne ide uz izmjenu generaciju, nego uz svaku drugu, a u vrijeme kada je izašao 8350 izašao je i Ivy koji je išao na iste ploče. Nakon toga AMD nije imao niš novo a Intel je promjenio soket na Hassa pa je izašao eksperimentalni Broadwell pa Sky pa Kaby na isti soket kao Sky(znači 2 soketa po genu, zasad). Jer im se moze a ljudi vole najnovije, nis specijalno. Isto kao sto im se moze da su u Sloveniji ugasili jedino ured sto su imali, u Zagrebu glavni ured za Balkan, i sl. Smatraju da mogu(po prihodima, da, mogu, zasad).