Citiraj:
Autor darkijas
Kako je i mene zahvatio virus njuskalitisa  kao nuspojavu sada imam neispravnu grafu sapphire r9 270x 2gb vaptorx.
Grafa kada se ubaci u komp normalno buta i ulazi u windowse (sedmica 64 bit).
Medjutim kada instaliram drivere sa amd stranica crimson hotfix i resetiram komp vise ne mogu uci u windowse, tj dodje do onog prozora i nadalje je crn ekran. Probao na par različitih računala, friska instalacija windowsa-uvjek isto.
Jel bi mozda update bios-a grafe mogao pomoci?
Otvoren sam za sve prijedloge i savjete, a ako bi netko dosao do mene i rijesio problem, plaćam
|
Da li možeš u safe mod bootat ili i dalje bude black screen nakon bootanja windowsa?
Meni se desila ista stvar prošli tjedan kad sam iz znatiželje probao AMD Crimson drivere. Windowsi (također 7 x64) se normalno bootaju no umjesto logon screena dobiješ crni ekran. Ista stvari u Safe modu. Jedino što se moglo bio je system restore. Zanimljivo osmica i desetka rade normalno.
IMHO, probaj sa starijim Catalystima.
http://support.amd.com/en-us/kb-arti...easeNotes.aspx
Citiraj:
Autor darkijas
Jedamput sa uspio uci u windowse ali mi je za grafu pisalo da se radi o firepro modelu sa 16mb memorije.
|
Da li je itko prije dirao BIOS grafe? Jer ovo mi je full čudno da je vidi kao FirePro