Ako mislite kupovati nešto na PS Storeu ovih dana (do 29.11.), bacite pogled na
ovo. Nisam sam isprobao, pa ne znam vrijedi li i kod nas, no u komentarima piše da vrijedi za sve. Kod treba upisati kad se napuni košarica, ne može se samo napraviti redeem.
Trenutno je dosta igrara u Sancti Domenici na akciji. Ja sam uzeo Uncharted 4 Standard Edition za 299 (inače 549) i Until Dawn Extended Edition za 199 kn (inače 299). Jedva čekam da nađem vremena da se uživim u ulogu Nathana Drakea
Citiraj:
Autor Chikagule
(minus je to što ne vidiš cijele ruke nego samo ruikavice)
|
Pa nagni malo glavu prema dolje onda
Citiraj:
|
Isto na početku tjera na bljuvku vjerojatno jer tijelo stoji a sve se podosta miče, najveći problem je recimo u zavoju kad pogledaš lijevo ili desno a neko te pretiče....
|
Čini mi se da je mučnina jedna od stvari na koje se ljudi najčešće žale kod VR-a. Da li je u tvom slučaju nešto na što si se navikao s vremenom ili ti je i dalje tako?
Citiraj:
|
... užasno lošeg PS storea sa konstantim updejtima...
|
S PSN-om ima čak i više gnjavaže nego sa Storeom jer svako malo pa ne radi. Mislim da su onaj stari slogan
Greatness Awaits promijenili upravo zbog PSN-a, ali isto tako i PS Storea. Cijelo se vrijeme čeka, a
greatness nikako da se pojavi. Svako malo sa Storeom imam nekih problema: duplo mi naplati, nije mi želio prihvatiti karticu jer joj je u idućem mjesecu isticao rok valjanosti, ne da mi onda da obrišem tu karticu, konačno je uspijem obrisati i staviti drugu, ali s nje onda ne želi povući novac... Uglavnom mi se ne da gnjaviti s time, pa ako nije prevelika razlika u cijeni u odnosu na PS Store, prošetam do Sancte Domenice i tamo kupim igru na disku. Super je to što se instalira u trenu, a postoji mogućnost da disk i prodam ako mi se igra ne svidi.
Citiraj:
|
... preko wifia je to muka do neba...
|
Jesi li probao preko kabla? Ja nisam uočio neku veliku razliku u brzinu između wifija i kabla. Jedina prednost kabla mi je to što mi je veza stabilnija u online igrama.