Citiraj:
Autor Mar
Sve ima svoje zašto...
Mene taj Xiaomi uopće nije impresionira i nikad ga ne bi uzea za jači/skuplji mobitel.
|
ti misliš da mi5s nije za pogledati malo bolje ?? Čudno s obzirom da su svi rekli da izgleda daleko više premium nego samsung, meni osobno to nije bitan faktor, dobro se oba drže u ruci i to j to
A hardverski je jači od s7 nema tu priče ,veća baterija, brži u testovima, noviji harver, isto 4gb rama i 4x više prostora ( ne treba al okej )
Od sinoć do jutra je samsung potrošio 14% baterije a ćiomi 5 . iste app instalirane . ugašeno ono što gori non stop na samsungu. Ćiomi se također brže puni .
prednosti samsunga su što je waterproof, stvar na koju sam se jako navikao jer sam imao sonije prije isto sa ip . Ekran ima dosta veći brightness i generalno je bolji čini mi se. Također ima bolju kameru, vjerovatno i snimanje filmova i te neke multimedije. Također ima wireless punjač koji sam si odmah kupio i fora je totalna
Citiraj:
Autor Mar
software - recimo meni je Samsungov puno draži. Šokiralo me recimo da na Mi4 nema clipboard, također osuđen si na Chrome dok kod Samsunga imaš odličan njihov browser sa podrškom za Adblock, osuđen si i na Google Keyboard/Swiftkey koji su IMO lošiji od Samsungove tipkovnice.
|
Recimo meni se više sviđa što moram stisnuti manje puta na telefon da on uspostavi poziv ( dok ja vozim nije to baš zgodno a radim to non stop valjda dok se ne polupam negdje ) a tu je samsung najgori od svih telefona , ako zoveš npr zadnju osobu, imaš prvo slušalica-pa log- pa ime- pa zovi , 4 puta moraš gledati i možda se razbiti, a na ćiomiju slušalica i zovi - 2 stiska . nebo i zemlja na dnevnoj bazi i mojih xy poziva.
Chrome koristim enivej zbog toga štoga koristim i na laptopu i kompu pa da bude sve povezano i history itd.
Također vrlo bitna stavka je ćelavi rom koji možeš staviti koji god hoćeš vs samsung nabacan bloatwareom plus famozni knox zbog kojeg mi mogu/hoće jamstvo odbiti
Citiraj:
Autor Mar
Računaj to ovako: Uzmeš S7/E za 3500-4000kn i imaš servis i sve osigurano. Za godinu ga prodaš za 2.5-3k, nadoplatiš 500-700kn i imaš S8. ŽaoMi uzmeš za 2500-3000kn, nemaš servis i onda za godinu kad ga budeš prodavao možeš biti sretan ako ga netko uopće kupi. 
|
Ma ne računam takve stvari. To je kao da nađeš curu pa ne j***š jer ju čuvaš idućem momku

. Baš me briga koliko će vrijediti, 100kn gore dole. Ako ću tako gledati moram onda kupovati ifone koji crkne do ručka

, a šta ću s tim

?
I jea rajt, baš ćeš nadoplatt 500kn na stari model i dobiti novi. Mislim da se cifra kreće bliže 150-200€ , barem mi je tako sa sonijima bilo uvijek. z3c sam prodao za 1500 a uzeo z5c za 2800
I svaki drugi vlasnik samsunga kaže - imaš osiguran servis

. zar ste baš toliko svi uplašeni

?? Moj radi ko zmaj hehe