View Single Post
Staro 20.11.2016., 21:29   #19
Remixer
Premium
Moj komp

Remixer's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Igneos Eructid Pregled postova
ajde guglaj gmer i skini s njegove stranice aswmbr.exe pa proskeniraj...a mos provat i otic na adlice.com i procesljat s njihovim alatom...
Obavio ove 2 stvari što si napisao, nisu ništa našle. Još inače koristim i HitmanPro te Malwarebytes Anti-Malware (ništa ne nađu).

Citiraj:
Autor dadoremix Pregled postova
Trojan koji ili miner ili pa hardverski kvar
Budem ujutro stavio drugi SATA3 kabel i vratit BIOS na tvorničke postavke, no komp sad radi normalno, to me muči, 6 dana sve OK, onda 1 dan šteka jako.

Citiraj:
Autor nick praskaton Pregled postova
umjesto da si cijeli dan proveo tu na forumu, trebo si jutros clean instal windowsa i sve najnovije drivere i rijesit muke.

i btw. i na win 10 mozes igrat stare igre, i nove i stare i srednjovječne
Da, al' sad sve radi normalno.

Ovo za igre ću morat drugom prilikom proučit, jer sam googlanjem (dok sam još imao desetku) pročitao da W10 ne podržava igre sa DRM zaštitom ili tako nešto...

Citiraj:
Autor Black Dragon Pregled postova
Ctrl + Shift + Esc i onda Process pa dole lijevo Show pocess from all users i biti će ti svchost da jede more CPUa i RAMa. Kako kažeš nova instalacija Win7 problem je u zakrpama, kako je Bubba na 100 mjesta već napisao odi ovdje i skini patch (roll pack zakrpa) i to pokreni, trajat će ola la i onda kada se digne trebalo bi prestat to divljanje CPUa.

mojih 5c
Kako sam bio rekao da sam ovu sedmicu instalirao prije 2 tjedna, za zakrpe tj. Windows Update sam zaboravio i nije ništa instalirano, ni jedna jedina zakrpa (jer mi je Windows Update isključen).

Evo printscreen:

Citiraj:
Autor igrac33 Pregled postova
Imao sam taj problem, napravio sam wipe preko dos-a i na novo sve kablove prikopčao i bios provjerio, vratio na tvorničke postavke ili nešto promijenio i bilo je okej.
Morat ću i ja tako, ako se problem ponovi jer trenutno komp radi normalno. Za poludit!