View Single Post
Staro 20.11.2016., 18:16   #1928
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Tvrdi Pregled postova
Gledamo li (ovdje svespominjano) njuškalo razlka je 1500kn u cijeni. Još je veća razlika ako se gledaju dućani s garancijom. Za tu razliku u cijeni zaključak je da je Mi5s jako dobar uređaj.
Ako novac nije problem uzme se iphone7 ili S7 edge i imaš fotić na mobu boli glava.
A onaj kome novac nije problem neće ni čitati usporedbe....osim ako mu se ne likuje...Baš me zanima koji mob do 2600kn (Mi5s u kini, s DHL dostavom) gdje god kupljen daje bolje performanse i fotke od šaomija.
O tome se radi.
Ak se uzima mob za fotkanje je u pitanju onda bih izbjegavao S7/edge, pogotov fotkanje u jpgu, raw je druga priča, a @mar je gore stavio sliku za primjer..

Dokaz da kako Samsung tako i Xiaomi ne znaju sredit softver za kameru, bez obzira kaj je Samsung skuplji a Xiaomi jeftiniji, to je ionak nebitno..
Da Xiaomi ima softver kak se spada, pregazio bi S7 samo tak, po pitanju fotki..

Gledajući sveukupno, Mi5s mi ostavlja bolji dojam.. Ovak na prvu, slike su bolje na S7, a svi znamo da prvi dojam vara.. Ili je onda bolje slikat u rawu di je oversharpening nepostojeći na S7, e onda ima smisla, al ovak, teško..

Ajfoni imaju odličan softver, al njih pak ograničava (senzor) hardver, teško da se da još bolje izvuć iz tog senzora, ionak su došli do granice, dalje nema..
zvonac je offline   Reply With Quote