View Single Post
Staro 20.11.2016., 00:50   #15
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
kad ugasim drugi chain na sxt-u, padne SN ratio. noise floor bude -100dB, inače je -115. neznam zašto.

ugasio sam na AP-u drugi chain, a na sxt-u vratio na oba, sad je noise floor -115, ali pod ch00 očitava samo 1 vrijednost, umjesto 2.

u mreži imam još mikrotika, ali point je da nemam para ulagati... ovo mi je bilo priručno i na tome ostajem. plus je na ovome dignuta i 2.4ghz mreža čime sam rješio i problem klijenata na lokaciji.

prebacio sam karticu sa A na A/N opet (i skuzio da je sxt bio na N only cijelo vrijeme... dobro da se htio spojit na A mrežu, mogao sam ostat bez pristupa i slikat se do sutra). vidjet ću do sutra dali će bit pucanja. ovo dinamičko alociranje brzine mi se sviđa, pod uvjetom da radi kako spada.

ps - ne, ako stavim station gubim vezu. probao. cijela mreža mi je bridge-u. i to mi paše jer mogu bez gnjavaže pristupit svemu od svukud. ono šta je bitno je osigurano passwordom. još sad da idem komplicirati sa routingom, neću... bitno da radi relativno stabilno, uz zadovoljavajuću brzinu.

vidjet ću kako će se po ovom vremenu ponašati ovih dana...
jp_rv je offline   Reply With Quote