Citiraj:
Autor Drug Brko
Pa sad si potvrdio kaj sam rekao - bez sljedbenika, vendor je slab. Da npr. Samsung nema svoju vojsku, ovo sa Note7 bi ga bacilo na koljena npr.
Ili nVidiju ono sa 970-tkom.
Ali eto, živi i zdravi i neokrznuti piče dalje 
|
Evo na, nisam to rekao
Ono što sam htio reći, u tvom primjeru, je da je samsung znao da nema neku svoju vojsku sljedbenika, odradio bi možda npr. više testiranja i išao bi više na safe bet tako da ne najebe.
S tim da bi valjalo naći bolji primjer za ovo što ja tvrdim, iz više razloga (npr. što imaju dovoljno para da prebole to makar ne imali i ni jednog "sljedbenika"), a pogotovo jer samsung ne bi propao ni da proda samo jedan mobitel u ovoj godini, čisto jer on proizvodi ogromnu količinu djelova koju koriste "svi", i zarada samo od toga je već nenormalna. Ali dobro, to nije bit cijele ove priče.
No da, dosta proizvođača trenutno funkcionira po principu koji si ti naveo.
Ja sam samo htio dati do znanja da smatram da je to loš princip, i da su tome krivi upravo sami kupci, tj. kupci koji spadaju u nečije vojske sljedbenika.
Ako bi više/većina kupaca to "kažnjavalo" (briga njih za naše osjećaje naravno, da se ne misli da živim u oblacima

nego bi ih to diralo jer bi to osjetili na svome džepu, jelte), vrlo brzo bi se promjenila politika tih firmi i svi mi bi dobijali bolje proizvode, a ne tu i tamo poluproizvode.
#UTPOIST