View Single Post
Staro 19.11.2016., 14:41   #2580
wooden
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2013
Lokacija: hr
Postovi: 804
Citiraj:
Autor Tvrdi Pregled postova
Nitko ne kuka al pregledavati miš sat vremena, koji je vraćen drugi dan...nemoj me zajebavat...iskusno oko i kontrola gumbi ne bi trebala trajati duže od 10-15 min. Ovako baš traže "točkicu" pa da odjebu kupca. Stvar je u pristupu. Uglavnom ko ih jebe ja tamo ne kupujem.
Kojih 10-15 minuta? Ja se zapravo čudim što su to obavili i u tih sat vremena.
Ne sjede ti tipovi u servisu i čekaju tvog prijatelja da im donese miš, imaju oni i drugog posla i mušterija prije njega.
Nedavno sam vraćao novi telefon (star 2 dana) u jednu trgovinu radi greške na njemu i morao sam ga ostaviti ujutro u 9, a zamjena je bila odobrena oko 13h, razlog je što je gužva u servisu, a i još su me ubacili preko reda.
Ja tu ne vidim problema, ostavim mobitel, dođem kasnije po drugi i gotovo, nisam prvi na redu i jasno mi je da se to sve mora testirati.
A ti kupuj tamo gdje će ti zamjena biti odobrena isti čas za bilo koji artikl, i svakako javi koja je to trgovina.

Citiraj:
Autor intelduo Pregled postova
Pa nisam neki bolesnik da izgrebem SSD, odem u Links i kažem da mi se pregrijava. Može pričati tko što hoće, ali ja sam takav SSD dobio.
Pa dobro to je tvoja priča, logično da nećeš reći ako si ti nešto oštetio.
Može biti i da je sve što pričaš istina ali SSD se lako ogrebe prilikom montaže bilo u PC ili laptop, znači, mogao si s njime nesvjesno zapeti negdje i izgrebati ga.
Malo je vjerovatno da si dobio korišten SSD, a i da jesi, pa valjda takve stvari vidiš prilikom raspakiranja, ako je to uočila neka ženskica u trgovini iste sekunde onda si trebao i ti.

Na stranu to sve, mislim da je nemoguće da te ogrebotine imaju bilo kakve veze s ispravnošću SSD-a, da je u pitanju hard disk koji ima pokretne dijelove onda bi se moglo pričati o tome.
Tako da mislim da su ovdje trebali to zamjeniti bez ikakvog slanja uvoznicima, intelu i šta ti ja znam.
__________________
...
wooden je offline   Reply With Quote