View Single Post
Staro 15.11.2016., 20:13   #1
sasabcp
Registered User

Datum registracije: May 2014
DD-WRT repetitor

Pozdrav,
Dobio sam od susjeda user i pass za njegov Bnet wireless . Nakana je bila nagovorit mamu da rabi "pametni telefon" . Dakle samo je jedan korisnik sa malo prometa. Signal je dosta slab , pa sam odlučio napraviti ono što sam napravio sebi doma sa DD-WRT i DIR-615 , a koje mi radi dosta dobro. Bilo je nešto muke za nariktat, ali kad je proradilo sve za 5. Sad imam DIR-300 sa Firmwareom: DD-WRT v24-sp2 (04/23/10) std. Dvojba mi je oko defaultnog metoda zaštite kod Bneta , šta da stavim WPA personal + TKIP AES , jer je 100% uređaj od Bneta došao sa tvorničkim postavkama sigurnosti. Druga stvar, koristio sam ovaj tutorijal : https://www.scribd.com/doc/51943869/...00-Dd-wrt-Wiki , i uvijek kad promjenim IP izgubim WRTa i žično i bezžično , pa ga moram restartat na početne postavke pa ponovo. Imam 2 komada i oba se ponašaju isto, pa sam pomislio da možda nije u pitanju konflikt sa mojom kućnom mrežom koja je 192.168.0.1 i .0.2 . Također mi nije jasno da li je ovaj Bnetov router po defaultu u AP modu ? Hvala za svki komentar .
sasabcp je offline   Reply With Quote