Tema: Automobili
View Single Post
Staro 12.11.2016., 10:52   #25199
RAUL
Registered User

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Lep auto @RAUL, samo kaj mi xenoni fale.

Nije se imalo jos 6.300 kuna kolika je bila nadoplata

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Koji je to model ?

eidt, vidim koji je. Dobro izgleda iz vana. Isto 1.5 dizlo ?

Mene od tog auta odbila unutrasnjost. U 2013 sam ga gledal za kupit i bila mi je odbojna a sad mi je i zastarjela kaj meni nije problem ak je cijena razumna.. Nemam bas nista protiv kupnje modela na zalasku, cak mislim da su to najbolji auti ak je cijena razumna pogotovo..
Turbo benzinac 125KS
Cijena je bila ajmo reci popularna....120.000 ukljucujuci zatamljena stakla, krovni spojel i automatski sklopljive retrovizore sa svjetlom za prilaz,gumene tepihe, prva pomoc, trokutom.Jedino sto ga moram cekati jer je iz narudjbe pa dolazi sredinom prvog mjeseca 2017.

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Što se Focusa tiče...ne znam je li me ijedan auto toliko razočarao interijerom kao on...

Vanjski dizajn mi je odličan, ali kad sam sjeo u njega i duže se vozio...unutrašnjost je predimenzionirana, tvrda na dodir i nikako ne ide uz vanjski dizajn. Kao da su 2 različite firme radile auto, jedni karoseriju, a drugi unutrašnjost.

Sve tipke na centralnoj konzoli su prevelike i djeluju jeftino. Ventilacijski otvori su preveliki i vertikalno postavljeni. Nakon interijera u drugoj generaciji Focusa, ovdje sam stvarno ostao razočaran. Nekom se možda i to sviđa, ali oni koji su se vozili u mk1 i mk2, teško da će biti zadovoljni ovime.
Unutrasnost je amerikanizirana jer je vozilo predvidjeno kao globalni auto pa je prilagodjen amerikanicma i azijicma na ustrub europljana.Istina je da je ta plastika losa, ali negdje se moralo stediti.Meni osobno ne smeta bitno da ne skripi i puca.Sto se tice tipki njih ne moras korisiti buduci da auto dolazi sa sync 3 sustavom i sve radnje izvrsavas glasom( ukoliko to zelis ).

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Jedino kaj valja je titanium paket sa velikim lcdom.
Gledao sam i titanium ali kada mi je pokazo ovog ST line ipak sam odlucio za ST line, a cijena je bila indenticna u lipu.
RAUL je offline   Reply With Quote