Citiraj:
Autor IcyTexx
Lep auto @RAUL, samo kaj mi xenoni fale.
|
Nije se imalo jos 6.300 kuna kolika je bila nadoplata
Citiraj:
Autor MAGARAC
Koji je to model ?
eidt, vidim koji je. Dobro izgleda iz vana. Isto 1.5 dizlo ?
Mene od tog auta odbila unutrasnjost. U 2013 sam ga gledal za kupit i bila mi je odbojna a sad mi je i zastarjela kaj meni nije problem ak je cijena razumna.. Nemam bas nista protiv kupnje modela na zalasku, cak mislim da su to najbolji auti ak je cijena razumna pogotovo..
|
Turbo benzinac 125KS
Cijena je bila ajmo reci popularna....120.000 ukljucujuci zatamljena stakla, krovni spojel i automatski sklopljive retrovizore sa svjetlom za prilaz,gumene tepihe, prva pomoc, trokutom.Jedino sto ga moram cekati jer je iz narudjbe pa dolazi sredinom prvog mjeseca 2017.
Citiraj:
Autor 1v@n
Što se Focusa tiče...ne znam je li me ijedan auto toliko razočarao interijerom kao on...
Vanjski dizajn mi je odličan, ali kad sam sjeo u njega i duže se vozio...unutrašnjost je predimenzionirana, tvrda na dodir i nikako ne ide uz vanjski dizajn. Kao da su 2 različite firme radile auto, jedni karoseriju, a drugi unutrašnjost.
Sve tipke na centralnoj konzoli su prevelike i djeluju jeftino. Ventilacijski otvori su preveliki i vertikalno postavljeni. Nakon interijera u drugoj generaciji Focusa, ovdje sam stvarno ostao razočaran. Nekom se možda i to sviđa, ali oni koji su se vozili u mk1 i mk2, teško da će biti zadovoljni ovime.
|
Unutrasnost je amerikanizirana jer je vozilo predvidjeno kao globalni auto pa je prilagodjen amerikanicma i azijicma na ustrub europljana.Istina je da je ta plastika losa, ali negdje se moralo stediti.Meni osobno ne smeta bitno da ne skripi i puca.Sto se tice tipki njih ne moras korisiti buduci da auto dolazi sa sync 3 sustavom i sve radnje izvrsavas glasom( ukoliko to zelis ).
Citiraj:
Autor buljo
Jedino kaj valja je titanium paket sa velikim lcdom.
|
Gledao sam i titanium ali kada mi je pokazo ovog ST line ipak sam odlucio za ST line, a cijena je bila indenticna u lipu.