Čuj, 50% na salame nije malo a vjerujem da nisu svi znali i da je brojnima dobro došlo. To sam usput rekao uz KOnzum akciju od 70%.
Kao i brijači od 200kn a inače 1200kn na početku priče nisu IT oprema pa se zato i kreirala ova tema za akcije.
A što se tiče akcije u KOnzumu od 50-70%, same žalbe na fejsu;
Citiraj:
Postovani,vec tjedan vrtite onu reklamu na tv-u LUDI PETAK..Dodem danas u 9 u jutro u konzum da si naravno jednu busilicu uzmem.Iza 17 sati ce bit 70 posto snizena i trebala bi bit 180 i nest kuna.U 9 sati u jutro vi nemate na polici niti jednu jedinu busilicu jer su ih sve posakrivali djelatnici i onda ce ih prodat na njuskalu il ostavit sebi..sve 5,nemam ja nista protiv toga al zasto se ne pobrinete da imate barem par busilica i opcenito tih artikala "navodno snizenih" i za nas,stvarne kupce ???!! Ovo je totalna sramota.Petak je,kisa pada,ja se budim u 8 da dodem u konzum i ko sav posteni narod sakrijem si jednu busilicu i kasnije ju kupim 70 posto jeftiniju da nemoram vise rukom serafat one usrane drzace za slike i koje kakve gluposti doma,a od busilice imate sam deklaraciju !!
Ak nist drugo totalno sam LUD pa barem idem uz vas petak..
|
Ja nisam išao jer ovdje kiša pada kao luda.