View Single Post
Staro 11.11.2016., 18:22   #578
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Čuj, 50% na salame nije malo a vjerujem da nisu svi znali i da je brojnima dobro došlo. To sam usput rekao uz KOnzum akciju od 70%.
Kao i brijači od 200kn a inače 1200kn na početku priče nisu IT oprema pa se zato i kreirala ova tema za akcije.

A što se tiče akcije u KOnzumu od 50-70%, same žalbe na fejsu;

Citiraj:
Postovani,vec tjedan vrtite onu reklamu na tv-u LUDI PETAK..Dodem danas u 9 u jutro u konzum da si naravno jednu busilicu uzmem.Iza 17 sati ce bit 70 posto snizena i trebala bi bit 180 i nest kuna.U 9 sati u jutro vi nemate na polici niti jednu jedinu busilicu jer su ih sve posakrivali djelatnici i onda ce ih prodat na njuskalu il ostavit sebi..sve 5,nemam ja nista protiv toga al zasto se ne pobrinete da imate barem par busilica i opcenito tih artikala "navodno snizenih" i za nas,stvarne kupce ???!! Ovo je totalna sramota.Petak je,kisa pada,ja se budim u 8 da dodem u konzum i ko sav posteni narod sakrijem si jednu busilicu i kasnije ju kupim 70 posto jeftiniju da nemoram vise rukom serafat one usrane drzace za slike i koje kakve gluposti doma,a od busilice imate sam deklaraciju !!
Ak nist drugo totalno sam LUD pa barem idem uz vas petak..
Ja nisam išao jer ovdje kiša pada kao luda.