Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.11.2016., 19:30   #25106
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Evo opet onaj s baladama
Više manje sam odlučio do ljeta iduće godine kupit neko novo vozilo. Dao sam si tako velikodušan rok jer mi je do tad regan ford, pa ako se uspijem kotrljat dobro, ako ne, kupit ću pokaz. Sad me muči izbor. Ono što mi se sviđa, to mi je skupo Ne patim na marke ni konje, volim prostor i jeftinije održavanje. Dao bih 10000 kn više za karavana, ne bih dao 5 kn za drugu boju. Radim 15ak tisuća godišnje. Ne znam isplati li se davat više para za dizela? Nešto tipa ceed sw, i30 sw, clio grandtour, logan mcv. Gledao sam i škodu fabiu kombi u salonu, ali nema dovoljno mjesta za vozača. Rapid spaceback ima nešto više mjesta. Danas sam prolazio savskom pješke, pa sam ušao i u Citroenov salon, pogledao c-elysee. Isto mjesto za vozača na knap (volan mi smeta). Zadnja klupa čak i ima mjesta za noge, ali fali za glavu. Gepek je pristojno velik, ali otvor mini. Inače mi izgleda ok unutra, ali meni svaki novi auto izgleda ko svemirski brod Izložbeni je 100K kn, hdi 73kw. Ja ne znam ni šta postoji za kupit, pa sam malo izgubljen.

job security - example
rodney je offline   Reply With Quote