Citiraj:
Autor bertone
Gume su 215/60r16 i to su i meni nudili gratis uz dvije od 5-6 ponuda koje sam gledao... ali ne razumijem zašto bi ih išao prodati, pa više ti se isplati prodati ove HP2 kaj si sad uzeo i zadržati ovaj komplet TMPS + čelične 16" felge i te Yokohame pa za 2-3 godine kad im dođe vrijeme za zamjenu jeftinije ćeš platiti nove zimske gume..
.. mislim trenutno su cijene za HP2:
215/60r16 = oko 550 kn
215/55r17 = oko 900 kn
... što ti za 2-3 godine donosi uštedu od cca 1300 kn, a obzirom da ti vožnja po blatu i šumskim putovima nije strana i mrska  viša guma ti je samo dodatni plus.
PS. Iako ne razumijem zašto ti nisu odmah rekli da imaš free zimski komplet.
|
Nije to bas neko previse informirana ekipa, kaj tam dela.
Ne znam jos kaj cu, vidit cu sutra. Znam di ih mogu prodat odmah, sutra idem tam stavit gume na Megana pa cu se dogovorit..
Nije mi mrska vozanja ali mrsko mi je izlazit iz auta u tobla do koljena pa se ne vozim van ceste bas cesto. Da ne spominjem kak crni izgleda kad se zablati. Nije mi to bas nes bitno da bi stavljal veci profil zbog toga. Ove felge kaj su po defaltu na njemu su dobre, nisu sminka ali su dost cvrste da se ne moram bojat da bum ih strgal, strgal sam vec jednu na Meganu na rupama uz cestu(desi se jer je usko a Zagroci se voze ko budale)..
Skuzio sam i da auto ima drugaciji i bucniji zvuk u sport modu, zbog cega se vise cuje kad se malo stisne gas.