Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Mislim da bi te ovo moglo zanimati. Ima i pisani članak
|
Vidio sam i cak pogledao cijeli video. Ne svidja mi se koliko ide u sirinu i kako svako malo spominje estetiku.
Citiraj:
Autor HCS
Nigdje vise neide iznad 25% Strixica. Pri jednakim % venta, Strixica je tisa, ali ona ima vrlo agresivan stock fan profil. 60c je vec na 45% venta.
Dok s druge strane Nitro ima vrlo lijeni fan profil, tek kad se priblizi 80c krene malo brze vrtit.
Također, vizualno je svakako Nitro puno ljepsa (Strix nema backplate).
Nitro ima visi stock napon, tako da se i onda da lijepo underevoltat i samim time ohladiti.
Ak te jos kaj zanima, slobodno pitaj.
|
Hvala na informacijama, znaci nekaj su shebali sa zadnjim driverima. Zanima me jos do kolko se onda max. moze podici GPU Temp Target?? Ako grafa ne dopusta da ide preko 60 ili 65 stupnjeva pretpostavljam da ne mozes smanjiti odredjenu vrijednost rpm ventilatora, posto driveri sile grafu da bude na kolko vec stupnjeva?
Jos mi ovo nije najjasnije:
Citiraj:
Autor HCS
Meni je na -36 undervoltana i radi na 1300 Mhz, 25+ power limiter. Preko toga neide, power limiter je ogranicavajuca stavka.
Banana je kaj su je ogranicili na samo 25%, koliko vidim u prijasnjim driverima je bila na 50%.
Nitro npr ide na 50%, al ova radi na max 61c 
|
Zasto undervolt, ako si pokusao OCat ili sam nest krivo shvatio? Ugl, 1300Mhz je max kolko ide za Core ili? Jesi probao OCat memoriju, do koliko max. ide bez rusenja?