View Single Post
Staro 02.11.2016., 19:19   #4586
prowler
Premium

prowler's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Trebam naravno savjete nekog eksperta sa ebaya
Dakle, već duže tražim jedan laptop neispravan jer imam takav sa ispravnom pločom ali sa svim ostalim u teškom sranju pa sam mislio samo spojiti dva u jedno. I ima neki dan neki talijan prodaje takav neispravan i kaže da šalje samo u italiju ( kao i većina talijana). Ukratko ja ga zamolim može li za Hrvatsku on kaže ne, kratko. I već sam zaboravio na to ali danas mi stiže poruka da eto ako bi za toliko i toliko kupio sa poštarinom on bi prodao. Ja mu cak spustim i cijenu i dogovorimo se negdje između. Uglavnom talijan se prepao po mojoj procjeni jer je bilo ostalo nekih 8 sati do kraja aukcije a on je imao ponude samo nekih 20-ak eura a nije stavio zaštitu "reserve". Meni super ispalo jer je stvarno vrhunski laptop, pošalje mi on novi link sa "buy it now" i ja ga kupim i platima. Nakon toga prođe par sati i onako iz reda ja ga upitam kad misli poslati laptop i bez veze pogledam staru aukciju kad i ona i dalje ide. Pošaljem mu upitnik zašto nije zatvorena stara auckija i slično, on ne odgovara....I evo zavrsila aukcija ta stara ima par sati i tamo je naravno dobio 100 € veću ponudu nego sam mu ja kupio.

E sad ono što mene zanima jest, znam da sam zaštičen za novac, ali....nije mi samo fora dobit novac nazad, bas sam se radovao tom laptopu kako cu ga napokon sklepati... Jel se moze ista napraviti osim traziti povrat novca ako on odluci ga meni ne poslati nego tom drugom? znam mogu dati negativni feedback i jel to to? hvala!
prowler je offline   Reply With Quote