Jedna zanimljivost, upozorenje za sve koji se kreću obilaznicom i možda inicijativa da se nešto poduzme po tom pitanju.
Ostao sam bez šajbe, i naravno pretpostavio da je doletio kamen od vozila ispred. Ali nakon uvida u snimku utvrdio sam da kamen uopće nije došao s ceste, i uz malo istraživanja na gugl karti uočio sam ovo:
LINK
u tom svom kratkom prolazu uspio sam "uhvatiti" čak 2 kamena od čega je jedan uništio šajbu, pa se postavlja pitanje koliko tu zapravo kamenja leti dnevno a da nitko ni ne primijeti ili primijeti na teži način ali ne zna odakle je stiglo jer nemaju snimku. Srećom, prilikom osiguravanja "okladio" sam se protiv sebe tj. uplatio kasko D, ali netko drugi možda neće biti te sreće, pa me zanima može li se nekome požaliti po tom pitanju i kako bi se to riješilo da nisam imao kasko, vjerojatno ne bih mogao ništa, ali može li se barem poduzeti nešto da više ne lansiraju kamenje gore na cestu?
nacrtao sam putanju kako je kamenje išlo.
Da nemam snimku, ne bih ni primjetio što se točno dogodilo i vječno bih živio u mišljenju da me ova corsa ispred sjebala