Citiraj:
Autor Drug Brko
Hijaoooo... a taman sam ju mislio počet igrat jer mi je dosta trzala na 660Ti. Znači truba?
|
nije igra tolko loša nego...očito je napravljena s ciljem da te na silu natjera na parkur pizdarije jer čin nisi na nekom krovu ili opčenito visokom mjestu igra ti "pošalje" nekog ili nešto i natjera te da se makneš s ulice na neki krov ili u safe house.
Mene još dodatno iritira šta igra ima doslovno milion komandi a ja san old school igrač (igram sa strelicama i okolnim tipkama) i jednostavno san prisiljen neke komande ne koristit...da na mišu nemam 4 dodatne tipke bilo bi i još teže.
Da nebi bilo da igru samo gadin ima ona i dobrih strana...npr grappling hook (fun fun fun) ili neke zanimljive skilove ko npr grapple (nema veze sa grappling hook);
cilj je (ako ima u blizini) zombija gurnut na jednu od ovih zamki sa šiljcima ili ako si na visoko jednostavno ga gurnut dole da se polomi
Btw, igra osim grafe fino koristi i proc jer mi moj jadni q6600 bude zakucan do kraja cjelo vrime i šta još reć....
ee da, ima dlc koji je jako solidne veličine (duži od nekih igara) tako da se ima šta igrat ako vam se igra svidi...