View Single Post
Staro 31.10.2016., 12:31   #3120
alen.s
Premium
Moj komp

alen.s's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Hijaoooo... a taman sam ju mislio počet igrat jer mi je dosta trzala na 660Ti. Znači truba?
nije igra tolko loša nego...očito je napravljena s ciljem da te na silu natjera na parkur pizdarije jer čin nisi na nekom krovu ili opčenito visokom mjestu igra ti "pošalje" nekog ili nešto i natjera te da se makneš s ulice na neki krov ili u safe house.
Mene još dodatno iritira šta igra ima doslovno milion komandi a ja san old school igrač (igram sa strelicama i okolnim tipkama) i jednostavno san prisiljen neke komande ne koristit...da na mišu nemam 4 dodatne tipke bilo bi i još teže.
Da nebi bilo da igru samo gadin ima ona i dobrih strana...npr grappling hook (fun fun fun) ili neke zanimljive skilove ko npr grapple (nema veze sa grappling hook);

cilj je (ako ima u blizini) zombija gurnut na jednu od ovih zamki sa šiljcima ili ako si na visoko jednostavno ga gurnut dole da se polomi

Btw, igra osim grafe fino koristi i proc jer mi moj jadni q6600 bude zakucan do kraja cjelo vrime i šta još reć....
ee da, ima dlc koji je jako solidne veličine (duži od nekih igara) tako da se ima šta igrat ako vam se igra svidi...
alen.s je offline   Reply With Quote