View Single Post
Staro 31.10.2016., 07:27   #3116
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor alen.s Pregled postova
trenutno se igra dying light i moran rec kako nisan odusevljen...sama igra i nije loša a stvar koja me uzasno iritira je šta igra konstantno spawna nove zombije i to bez ikakvog proximity check-a; pokokaš sve živo i neživo oko sebe znaci nigdi nikog a onda te odjednom neko udari s leđa....WTF.
Najgore od svega je šta jako često gledaš dok igra spawna nove zombije a to mi kida imerziju i ubiva volju za daljnjim igranjem...da nema grapling hook-a odavno bi je zbrisa sa diska
Da ,meni isto nije sjela.Grafički je ona sve 5,samo meni je bila dosadna.Ali tko zna ,možda se namjerim ponovno.Sejvove imam,krenuo sa njome lani za božić kad sam kupio grafičku,pa ono da isproban na nekoj zahtjevnijoj igri.

Krenuo jučer Doom.
Završio prvi nivo.Igra je za sad za 5.
Igram na "hurt me plenty",i ok je kaj se tiče težine.Na najtežem odigram kad prođem igru.Kad se upoznam sa svim zamkama i mehanikom kretanja bosseva.
Sa mojom r9 postavke su mi većinom medium,high,nešto i ultra,ali igra zaslužuje bolje.
Danas odem do frenda,rekao je posuditi mi svoju gtx 1060 3gb,da vidim kako bi to trebalo izgledati,odnosno kako su to tvorci igre zamislili.

Resident evil 6 sam jučer potisnuo na neko vrijeme.Igra je vrh kaj se tiče igrivosti ,ali su je majko uništili sa načinom sejvanja.
Recimo chapter na groblju.Ulaz u katedralu.Jučer ja krenem s njime oko pola 1,pa velim da odigram do ručka.Igram nekih 30-40 minuta ,i naravno par puta stradam na ulasku u katedralu ,jer na veteran baš i nije šetnja.
I ok,kad stradaš ,vrati te na početak samog ulaska.Ali ako ne uđeš i završiš chapter,onda si ga popušio,jer moraš ispočetka kad jednom izađeš iz igre.
Frustrirajuće.
Jedini način za ljubitelje ove igre ju je imati stalno na backgroundu,ili bar završiti chapter do kraja.Definitivno neka je izbjegavaju oni s malo vremena.

Ps:
Da pitam igrače dooma.Jel bolje igrati na open gl ili vulkanu?

Zadnje izmijenjeno od: emilblomsky. 31.10.2016. u 09:38.
emilblomsky je offline   Reply With Quote