Tema: Automobili
View Single Post
Staro 25.10.2016., 01:05   #24803
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor DiTech Pregled postova
900 nije full sintetika. amen 2

Dobro mi izgleda sve osim tih zatvorskih grilla naprijed. Vjerujem da svijetli jako dobro danas su ta LED svijetla vrhunska.

Benzin + plin ti nije bila opcija?
Ne znam kak se plin slaze sa novim turbacima. Dizlo mi je najjednostavnija i najprigodnija opcija za to kaj mi treba. Na brzaka natankat na istoj pumpi na autoputu do cepa vozit nadam se 800km pa opet i tako jedno 3 do 4 godine do nekih 120 tisuca. Nisam nikad imal plin i ne znam kolko bi mi to bilo prakticno.
Kupio bi ja benzinca isti tren da je to auto meni za grad i zahebanciju. Iduci tjedan kad idem na nulti servise uzmem 1.4 da ga isporbam, mozda bu mi zal Dobar je ovaj dizlo. Vozim ga sa noktom na gasu i nema turbo rupe. Ocekujem da bu negdje malo iznad 6l, Megane je bio 5.7 i radio je oko 900 medu tocenjima. Ovaj bu malo slabiji jer ima par litri manji rezervoar, 48 litara ak se ne varam. Nemreju benzinci parirat dizelima na autoputu kaj se potrosnje tice, pogotovo kod mene jer cesto vozim dosta brzo po autoputu zbog zurbe. To bi moral plin tankat svako malo..

Necu nis prigovarat izgledu jer za tu nema nista ljepse od toga auta a da ima sve to kaj ovaj ima. Meni sad bolje izgleda nego prije, maska i vizura mi malo vuku na nekog talijana.. U svakom sl. nije auto za kojeg bi bil zabrinut da mi ga netko zavisan izgrebe na parkingu. Fino se uklopi u okolinu i nikome ne upada u oko, cak i sa tom njuskom..

Auto je dosao sa 10 litri goriva, cisto za info sa 5km na satu.. Megane je imao jedva do benzinske sa debelom rezervom kad je dosao. Dobio sam i 15% popusta kraticu na sve u servisu. Najmanje stresna kupovina novog auta do sad, bilo ih je dosta u zadnjih 20 godina.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 25.10.2016. u 01:33.
MAGARAC je offline   Reply With Quote