Tema: Automobili
View Single Post
Staro 23.10.2016., 19:14   #24756
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
elf ulje u metro-u na dobroj akciji: 5l 700STI polusintetike 100kn, 5l 900NF sintetike 150kn.

https://view.publitas.com/10729/2109...4fc4-at800.jpg

Po čemu zaključuješ da je prvo polusintetsko a drugo sintetsko jer nijedno od ova dva ulja nije sintetsko.

Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Auto je na 309000km, i to je moj subjektivan dojam.
Takav bmw mi je oduvjek bio san, i onda kad ga isprobas onda skuzis da nije to to. Da li je to zbog km i nije skroz ispravan, ili sam ja panj...ne mogu reci.

Vozio sam stari vw 2.0 pumpa dizna i nove cr, i subjektivno su puno zabavniji za voznju.
Zadnji pogon nije toliko živahan u prvoj brzini, a i veliki auti ne daju takav dojam. Do nekidan sam imao 320d i kad bih sjeo u bilokoji tdi pd mislio bih da je raketa ali rame u rame nije ništa brži. Koliko god da su zabavne navale momenta kod pd motora toliko su ti motori i nezahvalni za zavojite uzbrdice/nizbrdice gdje bmw-a po zavojima ganjaš druga pod, treća pa nazad drugom kočiš, dok za tdi-a uvijek moraš tražit adekvatnu brzinu jer se dere u drugoj a u trećoj je preslab. Pritom ne govorim o osjećaju kako auto ide, nego o brzini koju vidiš na satu jer PD-a ubijaš ako ga pri 50 spustiš u drugu dok sam s 320d to radio pod normalno.

A to što je na 309 000 km nema veze jer je 99% dizelaša iz te godine i debelo iznad.
Juan je offline   Reply With Quote