Citiraj:
Autor MAGARAC
Po noci po kisi se najbolje vidi kolko koji farovi sucks. I po gradu i na otvorenom. Meni je Xenon super jer vidim sve kaj se desava uz cestu i to me zanima najvise. Bum se provozal uz nasip po noci kad stignemza test 
|
Ma nije hića, kad stigneš... ja sam svjetla obično isprobavao ili na Priobalnoj (od Jankomirskog do Podsusedskog mosta) ili na onoj cesti kaj spaja Holjevćevu (Stara Gorička) i Siget (do stadiona Dragovoljca) jer nema ulične rasvijete, a ima kombinacija dugog ravnog pravca i dva zavoja
Meni kod xenona jedino smeta ravno odrezani rub svjetla na kraju dometa do kuda im je doseg, iza toga je mrak... i da, xenon farovi se ne griju pa kad pada mokri snijeg sumanuto moram trošiti tekućinu za pranje farova da maknem nakupljeni snijeg... ostalo je sve za pet

...
... možda se LED grije ??
Citiraj:
Autor MAGARAC
Jedva cekam auto jer se moram vozit tramvajem kad idem u grad prije podne.. To mi se nije desilo xx godina osim kad idem na servis po auto..
|
Ja ili sačekam 2-3 sata da obave servis (ako imam vremena) ili sam za 50 kn uzimao Up-a na pola dana dok je auto na servisu jer mi je servis u nedođiji