View Single Post
Staro 22.10.2016., 16:39   #3093
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor DraŽ Pregled postova
Na dobre komentare iz ove teme, a i iz Doom teme sam i ja ga odlučio zaigrati.

Skidao sam ga 2 dana i zauzeo mi je preko 25% SSD-a, ali vrijedilo je! Mislim da od COD 4 i Crysisa se nisam ovako uživio u FPS igru, a mislio sam ispočetka da to nije igra za mene.

Stvarno su jako puno vremena i truda uložili u ovu igru: hrpa detalja, codex, level design, secreti, demoni, soundtrack i super grafika. Također gameplay time je just right, čak i sa pronalaženjem svih secreta, zbog kojih leveli znaju potrajati daleko duže. Classic mape su nice touch.

Mogli su pakao napraviti i bolje. Možda više falilo više "gorea", većinom je to samo krv, trupla bez kojeg uda i nekoliko krvavih skeletona. U Quake 4 mi je recimo bilo puno bolje, tamo je stvarno brutalno bilo. However, codex dosta toga nadoknađuje.

9/10

Probao sam danas sat-dva Far Cry 3, ali odustao sam. Nije loša igra, ali te survival/crafting igre nisu za mene, a i grafika djeluje lošije nego u originalnom Crysisu.

To me dovodi do Alien Isolation, kojeg upravo skidam. Obožavam Alien i Predator universe, ali bojim se da mi se neće svidjeti jer vidim da ima puno craftinga i da su hrpu fillera i klišeja ugurali nakon navodno odličnog početka.

Inače ne podnosim kada stave hrpu fillera, fale mi igre poput COD 4/Crysis/Mass Effect 1 koje završiš za desetak, petnaestak sati. Možda imaš osjećaj na kraju da je kratko, ali te ostavi u želji da igraš još, a i bude nezaboravno.
Ovakvi osvrti izazivaju suzu u oku da bi reč rekel
Brko je offline   Reply With Quote