Citiraj:
Autor silver_tip
Pa bas zato jer je isti supervisor sam stavio od admina, imas u Zyxel threadu no sada se cini da taj fw ima 2 supervisor lozinke tj. da postoje 2 verzije istog fw-a ?
Ako je tako logiraj se sa adminom pa daj vamo .config datoteku... ti si drugi koliko vidim da ceka novoga supervisora a isti je....
|
Isprike, nisam pratio zyxel thread. Ona lozinka uz admin username radi. Puno hvala.
Citiraj:
Autor Ag008
Ja stvarno ne razumijem kakvi ljudi rade u Iskonu kada nisu u stanju taj bug nakon 10 novih fw-a popraviti.
Što se tiče drugačijeg pass-a za C0 pretpostavljam, ja sam svog forsirao na stock postavke, obrisao rom-d i sve te je uvijek isti supervisor pass, onaj "ag..". Moguće da preko remote managementa vam se nekom skriptom promijeni pass.
Poslao sam ti pm ako si zainteresiran da ga otkrijemo.
Btw ako si dobio novi router za FTTH, to je malo čudno, možda postoji revizija Zyxela koji je i hw drugačiji (kao kod HT-ovog ZTE-a koji u novijoj reviziji podržava gig lan), izgleda li isto ovako;

|
Router je potpuno isti, samo je gore FW verzija: V1.00(AAUN.2)E0 u kojoj su unešene broadband postavke za FTTH + LAN4 port je WAN po defaultu.