Tema: Automobili
View Single Post
Staro 21.10.2016., 07:49   #24669
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Rabljeni od 70 000km nakon 5 godina bude vijedio barem pola te cifre, još ak je švabo, taj bude vrijedio još više ccc.......

Pričam o autu od vlasnika sa poznatim km i poznatom poviješću održavanja od 1. km, nije uvežen ili slično
Takav auto je jako teško naći.
Rijetko tko da će prodavati dobar dizel sa malo kilometara, star 5 godina.

Možeš ga kupiti kao moj prijatelj, kupio đetu 2008. proizvedenu, prije možda 3 godine. Pljunuo je u neostaru tipa 95 000 kn. Sada je na 200k km, ne vidim načina da dobije više od 50 000 kn...ako i toliko.

Ne moram ni spominjati da je morao reparirati turbinu, a sigurno je bilo toga još, samo to nije podatak s kojim se čovjek želi pohvaliti.

Citiraj:
Autor Dragster Pregled postova
obično se među narodom priča da ako jednom kupiš novi auto, pametnije ti je do kraja života kupovati novo, a starog davati u zamjenu staro za novo... baš tako u periodima 5 godina recimo, s istekom prosječnog kredita, s time da si olakšan za par desetaka tisuća kuna za kupnju novog... i onda opet cijeli ciklus.

ne znam je li to realno, ali zvuči ok, cijeli život ko baja u novim autima :P
Super u teoriji. I lizing je onda moguće riješenje. Super ako imaš sve riješeno doma, nemaš drugih kredita, nitko nije star-bolestan u familiji, nemaš ljubavnicu... Ako oboje radite, dobre plaće imate i imate super CV, zašto ne.

Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 21.10.2016. u 07:54.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote