Citiraj:
Autor toshiro
U ovisnosti od kojeg razreda ste smješteni, garantira se 70% brzine downloada/uploada.
|
Citiraj:
Autor okarm
eto, napokon da je netko razjasnio, pa da se prestane s nagadjanjima i raznim teorijama zavjere..
|
Citiraj:
Autor cherub
Evo što mi je HAKOM odgovorio na upit u vezi novih Iskon paketa:
<!--[if gte mso 9]><xml> <o:OfficeDocumentSettings> <o:AllowPNG/> </o:OfficeDocumentSettings> </xml><![endif]--> Poštovani,
Iskon nudi paket NET.TV 20-50 u kojem brzina može biti za download do 20, 30, 40 ili 50 Mbit/s, a za upload do 1, 5, 7 ili 10 Mbit/s te se ista određuje sukladno tehničkim mogućnostima za određenog korisnika (ovisno o propusnosti i kvaliteti linije) te se kao takva definira pretplatničkim ugovorom, uz cijenu utvđenu cjenikom/......
|
A evo vam realnost novih 20-50 paketa.
Malo mutno jer je preuzeto dosta sitno pa uvecano sa drugog foruma ali vidi se....

Inace covjek je pitao zato mu je sa 20Mbps palo na 19Mbps mjereno na speed testu...
Spominje "paket" 20/2 da ima od Iskona.
Parica mu sincana na 33Mbps sa 4Mbps i tu jedino sto mi nije jasno kako moze imati na speed testu manje od onoga sto je router sincan i pri tome ne mislim na mogucu maximalu nego bas na Actual Net Data Rate jer to znaci da na samom portu nema ogranicenja jer da ima nizje bi se sincalo....
Tehnicke mogucnosti i HAKOM 70% jel....