Citiraj:
Autor sith_lord
Koliko je jeftiniji? Može link?
Negdje sam čitao da su znali praviti probleme ako nije kupljeno u HR, ali iskreno, nije li smisao EU slobodno kretanje ljudi, roba, usluga i novca na području Europe? Ne vidim kako to netko može osporiti...
|
to sam ja gledala retail verziju koja nije medialess, ali prije nekog vremena i sad sam evo baš tražila i kod nas ne mogu ni naći retail verziju s medijem. ja sam htjela s medijem, ne tu medialess koju prodaju kod nas, koliko vidim. na amazonu imaju takvu verziju.
Citiraj:
U stanu si (eventualno) iznajmila tvrtki dio prostora, ne cijeli stan.
Ako jesi, jesi prijavila to u poreznu?
|
nisam još, trenutačno čekam da sud riješi papirologiju i da dobijem rješenje da je firma upisana u sudski registar. iduće je izrada pečata, račun u banci i porezna - moram samoj sebi iznajmiti određenu kvadraturu stana - ja fizička osoba pravnoj osobi, jel.
živimo u malom stanu pa nemamo baš izbora kamo možemo staviti računalo, tako da me sad stvarno brine to eventualno kopanje po muževom kompu jer on nema legalne windowse... i ima dosta piratiziranih igara koje igra ili ih je igrao. i naravno imamo filmove i serije... sad je plan u slučaju dolaska inspekcije izvaditi hard ili tako nešto dok se penju na naš kat i reći da je to računalo u kvaru :P