View Single Post
Staro 20.10.2016., 16:43   #852
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor dekky Pregled postova
Pa iskreno nemam pojma...
G2 mi je super, nije velik mob a opet ima 5.2 incha. Takve mobitele vise ne rade.
Ima 32gb i to mi je ok isto. Jedino me nervira ta kamera koja je u uvijetima losijeg svijetla bezveze.
Logicni upgrejd bi bio s7 ali on mi je jos uvijek preskup.
Bit ce da cu se jos strpit...
Da, steta sto vise takvih mobitela nema. Takav omjer velicine kucista i ekrana mislim da nijedan model poslije G2 nije imao (izuzev Sharpa i njegovih modela ekskluzivnih Japanskom trzistu). U svoje vrime G2 je bija odlican mob, jedino je kamera malo stekala u low-lightu kao sto i sam kazes...

Citiraj:
Autor imart Pregled postova
S7 uopce ne pada cijena. Prije ar mjeseci u njuski je bio 3900 kn i sad je. Dok je S6 za pola godine pao sa 3900 na 3100kn. Svasta. Mislim zbog svih ovih sranja sa baterijama na note7 i skupoci, moj iduci mob nebu sams. Steta, nakon 7 samsunga ali bezobrazno su digli cijene. Svidja mi se oneplus 3..
Ne znam za njuskalo, ali cijena u web shopu je preko 1000kn manja nego kad sam ja svoj S7 uzea, prije ~7mj. Sto se tice tih baterija i Note 7 situacije, mislim da je sve to skupa malo "prehajpano", svejedno Samsung je dobro reagira prekinuvsi proizvodnju... Ja ne gledam na nacin da ako se vec dogodija peh (koliko god velik bija) na jednom modelu, odma triba prekriziti cili brand. Slicne stvari su se dogadjale i ostalim proizvodjacima, od elektronike pa do auto-industrije... Uglavnom bilo je vec price o tome, da sad ne ulazim u detalje. Cijena je vec nesto sasvim drugo, to ovisi o pojedincu, o primanjima istog te o budgetu kojeg je spreman odvojiti... Naravno, dobro da postoji razno-razna alternativa sto je odlicno za nas krajnje kupce...
Sry na OT
Sn4k3 je offline   Reply With Quote