Citiraj:
Autor buljo
|
Moja žena nas skoro ubila jer je trznula volanom kad joj je istrčala mačka na cestu. Reko, pa koji ti je k...? Žrtvovat život zbog živine? Kaže, refleksno je trznula. Meni se ista situacija dogodila i ladno sam nastavio voziti. Na kraju je ispalo da je mačak stao, sagnuo se i pričekao da prođem i ništa mu nije bilo. Gledao sam ga u retrovizoru kako lagano odlazi dalje.
Pipljavi i trzavi ljudi su opasni u prometu.
Samo se nadam da joj nikad neće izletiti dijete pred auto, dok joj nailazi šleper. Znam da će se zabiti u šleper i poginuti da bi izbjegla dijete. Neće joj past na pamet skrenuti u šamac i izbjeći dijete. Nekoliko puta je demonstrirala da će uvijek na drugu stranu skrenuti, a nikad u šamac. Žalosno, ali istinito.
Ja, koliko to god grozno zvučalo, za nikoga ne ću skrenuti pred šleper. To me naučila stara. Njihov vozač autobusa je išao izbjegavati vw bubu i sletio s ceste te se zaletio u kuću. Stara slomila nekoliko kralježaka i ima trajne posljedice, ostali ozlijeđeni u različitim stupnjevima. Znači, vozač je riskirao živote cijelog autobusa zbog jedne budale u autu. Strašno. Satri ga i doviđenja. Pa nećeš ubiti 50 ljudi da bi spasio nekog pijanca koji je prešao na krivu stranu ceste.