View Single Post
Staro 14.10.2016., 19:29   #4860
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor kvaju Pregled postova
Pišem ovdje, jer preko tapatalka nemogu naći temu lg, 2 dio, samo prvi koji je zaključan.

Jučer sam uzeo lg g2 za majku, međutim prilikom prilikom kupovine nisam obavio bitnu stvar, dali je tvornički otključan, iako je prodavač rekao da jeste, djelovao ok lik skroz.
Nakon kupovine izvadio on svoju karticu, odradili tvornički reset, dok sam ja majkinu karticu izrezao bla bla, navečer uglavnom stavljam njenu karticu, i iznad pokazivača signala od operatera imam X.

Preko ebaya sam za nekih 4-5€ našao lika koji daje kodove za tvorničko otključavanje, i odradio sve kako treba, i otključao ga tvornički. Obavio par poziva sve radi kako treba.

Međutim jutros nema mreže opet, jedno veliko X kao tek kad sam ga uzeo.

Probao mjenjati sim karticu, stavio svoju, ništa.

Pošto mi je poslao neka 3 koda, on preko ebaya ponovo sam ulazio u onaj meni, mislio da treba drugi kod neki ukucafi, medjutim piše nešto kao da uredjaju ne treba to, tj kao da je već otključan.

Još nisam tvornički reset radio, to ću sutra.

Ima li netko sličnih iskustava, neki savijet sta bi moglo biti?
Imao isti slucaj sa sgs2. Navodno je maticna ploca bila u banani.
Citiraj:
Autor kvaju Pregled postova
Uzimam sutra ženi Android neki, prvi put će ga koristiti, pa me zanima dali ja mogu sa svojim gmailom se logirati i skinuti njoj par aplikacija plaćenih, i dalje da ona koristi svoj gmail račun, neće nam se kontakti pomiješati ili slično?

OP3 Tapatalked
Google je uveo sharing placenih aplikacija unutar obitelji sto znaci da mozes sherati licence s njom bez kemijanja s nekim drugim aplikacijama. Potrazi malo o tome.
Cuky je offline   Reply With Quote