Tema: Automobili
View Single Post
Staro 12.10.2016., 16:13   #24500
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Ma i to da su često u blokadi su priče za malu djecu.
Kod nas u firmi ne može svatko dobiti svaki auto/monovolumen na korištenje. SIgurno je bilo par puta da je netko tiskao koliko ide, ali ostali voze normalno.

Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Na stranu redovno održavanje i nikakva gnjavaža vozača po pitanju troškova - u pravilu su takvi vozači ništa manje "obzirni" prema službenim vozilima u odnosu na privatne, firme ih znaju gnjaviti radi prekršaja i drugih nepotrebnih troškova (koji obično dođu na firmu pa ti objašnjavaj), a i najčešće su to potpuno normalne osobe koje paze na automobile (posebno kad su im toliko bitni za posao).
Pazimo na firmine aute više nego na svoje. Ako se desi glupost na osobnom autu, nema veze. Riješiti će se. Ako se desi na službenom, ismijava te cijela firma, platit će osiguranje, ali teško ćeš ponovno dobiti auto na korištenje.

Kolega je kupio firmin auto sa 400k+ km pređenih i vozi ga par godina bez ikakvih problema. Nije se štedilo na servisima i dijelovima i auto je u boljem stanju od velikog broja auta na njušci i dalje.
Što god se desi na autu, odmah ide na servis i ne pita se za cifre.

Po ovoj temi se dosta pljuje po vw-u, ali meni je baš užitak voziti novi passat. Golf 7 je ok, caddy je onak, ni tamo ni vamo, a šaran je brod na steroidima . Imali smo unajmljen jedan pežo automatik i bio je grozan, a astra je lađa izvana, unutra mala i sa preslabim motorom.
Audi još nisam vozio. Ni ne želim. Ne želim se vozikati među đibrilima u pola milijuna kuna lima i plastike. Previše je skup da bi ga opušteno vozio .