Tema: Automobili
View Single Post
Staro 12.10.2016., 12:09   #24487
dashko
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Provjerio si u fini da nema tereta?

Isto tak na MUPu da nema neplacenih kazni, jer ak ih ima nebus mogo prebacit auto na sebe.
Provjerio sam bio nije ničega bilo.

Citiraj:
Autor buljaka Pregled postova
Samo cestarina ih zanima
Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty Pregled postova
bez toga ništa. Hladno će te otpilit u mupu.
Iako sam ja znao kad sam radio u prodaji odnjet papire o naknadi za ceste od sasvim desetog auta i prošlo je kod baba na šalteru jer samo sistematski gledaju papir.
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ne treba. Lik od kojeg sam ove godine kupio auto, nije mi to dao. Nakoj što su me otpilili u MUPu, zvao sam ŽUC i oni su mi isprintali duplikat bez ikakve naknade.
Jedino bude problem ako je bivši vlasnik povukao te novce. Onda treba platiti. Ako je auto i dalje u važećem osiguranju i periodu od tehničkog do tehničkog te bivsi gazda nije povukao novce - ŽUC ima sve u sustavu i treba im 2 i pol sekunde da to isprintaju.

U Karlovcu je lako naći ured Županijskih cesta. Ne znam kako je u vašim županijama.
Tek toliko da stoji info, odradio sam prijepis bez oba dokumenta (niti sam ja imao niti je ona pitala).

Daklem:
- ugovor
- biljezi
- uplatnica
- osobna
- prometna
- punomoć (po potrebi)
- potvrda za porez

Et voila, 10min mi je trebalo u 8:20ish

Imao sam plan B doduše budući da sam imao od godinu prije te dvije potvrde pravio bi se lud i priložio njih - možda ne primjeti

A što se tiče županijskog ureda za to čudo -> Kajzerica odmah kod pješačkog mosta
dashko je offline   Reply With Quote