Citiraj:
Autor Drug Brko
Ne treba. Lik od kojeg sam ove godine kupio auto, nije mi to dao. Nakoj što su me otpilili u MUPu, zvao sam ŽUC i oni su mi isprintali duplikat bez ikakve naknade.
Jedino bude problem ako je bivši vlasnik povukao te novce. Onda treba platiti. Ako je auto i dalje u važećem osiguranju i periodu od tehničkog do tehničkog te bivsi gazda nije povukao novce - ŽUC ima sve u sustavu i treba im 2 i pol sekunde da to isprintaju.
U Karlovcu je lako naći ured Županijskih cesta. Ne znam kako je u vašim županijama.
|
Istina, to sam zaboravio. Ali problem ti je što kod nas imaš 160km (80+80) za doći do uprave za ceste, i onda gospođa koja radi tamo bude na bolovanju i od potvrde ništ, a ti izgubio pol dana i koju stoticu kuna.
I baš je kul kad je nemaš, dođeš u heinzlovu i čekaš od 1 do pet popodne u redu, dođeš na red i gospođa na šalteru kaže a di vam je potvrda o plaćenoj cestarini
Citiraj:
Autor 1v@n
Gdje provjereno uzeti zimske budget gume za Smarta? 175/55/15 (stražnji par).
Ima li netko kakvih iskustava s Vredetein Quatrac 3, čine mi se kao najbolji izbor zasad? Neki drugi prijedlog možda?
|
Šta se nisi javio prije dan-dva. Buraz je prodao komplet sve jučer popodne s felgama, vozio ih samo prošlu zimu, mislim za 900kn ili čak 100€ (prodao je svog smarta prije 2 tjedna a lik je rekao da mu ne trebaju zimske

). Iz čakovca dva lika smartom došli ovdje po to i utrpali ih u khm khm, auto, tj smarta i vratili se za čakovec. Suvozač je vozača samo pitao, znao sam da si lud, a jel' si stvarno tolika budala?!?!