Citiraj:
Autor toshiro
U ovisnosti od kojeg razreda ste smješteni, garantira se 70% brzine downloada/uploada.
|
Citiraj:
Autor okarm
eto, napokon da je netko razjasnio, pa da se prestane s nagadjanjima i raznim teorijama zavjere..
|
Pa eto, sve pise.. ovisi o razredu i 70% razreda je sasvim ok dok ne pocnu problemi i onda te spuste u drugi razred i opet imas 70% tog drugog razreda i tako do najnizega...
Jesam opisao primjer i napisao kako su mi spustili brzinu i rekli vise ne moze ? Jesam... koliko treba biti mutav pa ne zakljuciti da ce spustanje u drugi razred i opet 70% istoga biti uvijek u prednosti naspram sanacije parice ?
Imao sam i ja 70% 30/5 bar downloada... jel.
Jeli ih nesto sprecava da vas spuste u nizji razred kada ovaj trenutni se vise ne moze ispostivati ?!? Pa ne. 70% bilo kojeg razreda znaci da ce vam se isporucivati minimum 70% brzine utvrdjenog a nigdje u kamen nije uklesano da ste u jednom razredu do samrti...
U tome i je poanta koju ocigleno neki mozgovi ne shvacaju, 20-50 paket ostavlja njima mogucnost da vas sutaju po onim razredima u ovisnosti kakva je parica
i kada ista degradira mars u nizji... u starim paketima si mogao makar dobiti popust ili raskid ugovora.