Tema: Star Citizen
View Single Post
Staro 11.10.2016., 14:13   #1138
Neo-ST
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Lun Pregled postova
Dovoljno je pogledat prezentaciju sa CitizenCona i sve riječi su suvišne.

Na stranu to što Derek Smart sa svakom SC porezentacijom ispada sve više i više u pravu, čudi me reakcija communitya koji objašnjenje da prezentacije za SQ42 neće biti na CitConu jer su imali problema sa nekim animacijama, a htjeli su da prezentacija bude savršena.

I onda prikažu V2 prezentaciju planeta, specifično sklepanu za CitCon, i to bude *ebena katastrofa.

Onaj buggy leti po zraku, tj. kola ne dodiruju zemlju, AI katastrofalan, ukrali su neprijatelje iz SW-a a sand worma iz Dune-a. Animacije su bile užasne, non stop se javljap nekakav flicker, da negovorimo pop-up konzole i ponavljanje animacije sa crvom na kraju nakon što je kamera već odzumirala van planeta. I Chrisovo "This is the first time this happened", ma naravno.

SQ42 je bio najavljivan za kraj ove (a prvotno za kraj 2015-te), kao i aplha 3.0, pa mi nije jasno da nisu mogli iskoristiti 1 misiju iz SQ42 ili planet iz 3.0 da pokažu što su napravili? Ne, nego moraju radit specifične demoe za svaki event, i samim time troše vrime koje su mogli iskoristit za dovršavanje igre.

Na kraju, ništa od SQ42 ili Alphe 3.0 ove godine. Star marine nisu niti spomenuli. A ekipa koja izražava zabrinutost glede releasa SQ42 na službenim forumima uredno puši banove.

Veliki dio SC community kao da su sinoć rođeni a CR ih muze, kad god mu padne napamet. CR kao da je znao da nemaju šta pokazat na CitConu pa je progurao pre-sale Polarisa, za 750$, a brod uopće ne postoji.

Pre-sale broda koji ne postoji, a i da postoji, nemaš ga gdje vozit?

Mislim da ni Derek Smart nije svjestan koliko je u pravu glede SC-a.
Sve točno, osim jednog.
AI nije katastrofalno loš nego nepostojeći.
Ono su statične mete, a pokretne su skriptirane da "padnu" kad ih metak pogodi. Čak bih rekao da niti kad ih metak pogodi nego da su remotely triggered. AI, kao takav, nije inkorporiran - uopće.
Sve dobro prikazano ovdje:

Neo-ST je offline   Reply With Quote