View Single Post
Staro 16.01.2003., 14:09   #6
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Originally posted by RAK
He, he.

To što si rekao je jednako kao da si sam sje... komp. Tako sam i ja izjavio da nemam firewall pa se odmah našao nadobudan momak koji se našao pozvanim da mi izbriše film. Navedeni događaj me samo podsjetio da ga moram pogledati (Planet majmuna - izuzetno glup film. Nešto kao Bojno polje Zemlja).

Dobro da nije izbrisao nešto važno jer bi mu na vrata stigla ruka pravde. Pozvao bi i grega. Onda znate kako bi prošao nadobudni haker.

U biti ti ne treba niti antivirus niti firewall ali to ne smiješ nigdje izjaviti na glas i trebaš biti malo oprezan.
bez brige, nisam ja toliko glup koliko i pomislio. procitas li pomnije moj post, vidjet ces da sam napisao da doma nemam fiskni telefon, pa tako ni pristup na net. dakle ne moze mi nista, osim ak taj nadobudni malac ne dodje meni osobno doma, instalira wlan kad me nema doma i onda mi iz svojeg prebivalista prcka po kompu. ako se pitas kako sam sad na netu (i uopce toliko na netu), odgovor je na faxu. sjedim po sat-dva-tri u praktikumu i obavljam razno razne gluposti (nije da si to trebao primjetiti, ali vikendom jako rijetko pisem (ako pisem onda je to iz iCaffea), a ponedeljkom (kad se nakupi puno postova) postam dosta. nema ljutnje, niti sam se nasao uvrijeden tvojom pretpostavkom da sam toliko glup
Elven je offline   Reply With Quote