View Single Post
Staro 29.09.2016., 13:05   #10
Remixer
Premium
Moj komp

Remixer's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Eto, moram napisati moje iskustvo sa ovim ******: znači - šaljem paket iz Irske u Hrvatsku.

-u ponedjeljak 26.09.2016. sam platio paket 30kg i odredio da bude pokupljen u srijedu 28.09.2016. i uzeo slobodan dan, čekao cijeli dan i nisu došli po paket, poslao mail i odgovor im je bio da nikog nije nije bio doma - stvarno smiješno. Čekao sam na prozoru cijeli dan.
Kažu da će paket biti pokupljen danas 29.09.2016. i ja opet čekam u stanu i gubim pare dok čekam, napišem mail da paket još uvijek nije pokupljen, oni u mailu napišu da je paket uspješno pokupljen - drugi apsurd.

Zovem znači iz Irske njihov helpdesk u HR i kažem problem, kaže dečko da će bit' provjereno. Nakon nekoliko minuta dobijem mail da su imali grešku u sistemu te da se ispričavaju i da će paket bit pokupljen sutra - u što čisto sumnjam sad već...

Ja sutra idem na avion i ne mogu provest pol života čekajući u stanu da netko dođe po paket, katastrofa kakvu nisam nikad doživio! Da sam znao kupio bi drugi kofer i vukao sa sobom 2 kofera u avion i ok, al' ovo... Nemam riječi.

EDIT: evo kurir bio sad i pokupio paket, iako su mi na mailu napisali da danas neće nitko doći po paket nego tek sutra. Netko gadno ne radi svoj posao...

Zadnje izmijenjeno od: Remixer. 29.09.2016. u 14:48.
Remixer je offline   Reply With Quote