View Single Post
Staro 28.09.2016., 08:29   #545
brisani
Registered User

Datum registracije: Jan 2013
Citiraj:
Autor Sunbriel Pregled postova
Kako to da onda kada googlam naletim na 20 različitih tema o random rebootovima na Mi4, Mi5, Mi3, Mi4C, RN2, R2, Mi4i? I to su samo modeli sa prve stranice pretraživanja.

Što se tiče nemogućnosti fotkanja i snimanja videa po noći, koje sam bila spomenula neki dan, skinula sam Open Cameru i tamo sve normalno radi. Znači da ga stock Camera app zeza.

Na Not connected to network i zbugganu GPS ikonu do sad nisam naletila, ali ja sam na (zadnjem) dev ROMu.

Sent from my Redmi 3S
Sada sam u mrklom mraku napravio par fotki i sve ok, čak nisu loše ispale Imam Redmi 3s prime i zadnji eu dev. Pokušaj u twrp/advance wipe sve izbrisati osim internal i sd card, pa instalirati novi rom na čisto. Ja sam na Redmi 2 u početku instalirao ažuriranja preko ota, pa sam dobio zbrku jer se izgleda stari fajlovi nisu brisali. To je mnogo bolje riješeno na cyanogen nightly romovima, ali i tamo sa vremena na vrijeme zašteka (a i pretjeraju ga sa ažuriranjima) i potrebna je čista instalacija. Ne znam što bi drugo moglo bit, meni se za sada ne čini da se radi o lošem hardveru, a android kao android uvjek ima te neke sitne bugove, nisu ni drugi imuni. Kod miuia je problem što se ne pozabave odmah detaljno sa stabilnim romom, nego to naprave naknadno iz razvoja dev. roma.
brisani je offline   Reply With Quote