Bok!
Imam problema sa driverima za jedan epsonov printer, star je vec, mislim da je cx 100 ili sx 100 ( ne znam koji tocno, to pitam za starog) i sribali su mu se driveri. Njegov program za skeniranje radi normalno i normalno sprema slike, ali kada idem printat dokumente ne prepoznaju ga word processori. E sad, problem je što ne mogu ući u "printers and other devices" dio control panela (windows 7). Kada kliknem na to, search bar gore se počinje loadati, no dođe skoro do kraja i tamo stoji u nedogled.
Probao sam to deinstalirati i sa CCleanerom, no kada pokrenem uninstaller jednostavno mi kaže da deinstalacija nije uspjela. Ako provam nanovo instalirati drivere, dođe do dijela gdje bi se trebali iskopirati, stoji tamo 5 sekundi i jednostavno završi instalaciju kao da je uspjela, no nije.
Išao sam i u safe mode, no tamo u control panelu nema dijela sa printerima (probao sam i safe mode + networking, ni tamo nema). Print spooler servis u safe modu ne radi, pa deinstalacija ne može ni početi.
U glavnom, mogu li ikako potpuno deinstalirati sve epson drivere, preko registrija možda ili tako nekako, da ne moram sad samo zbog toga cijeli sustav formatirati? Hvala.