Tema: Iskon
View Single Post
Staro 19.09.2016., 22:34   #3844
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Froxie24 Pregled postova
Evo da pojasnim na svom slucaju.
Znaci paket 20/5 na speedtestu mjeri 19/1.5 u ruteru pise da down moze cak
Ti sad mirne duse mozes raskinuti ugovorenu obvezu i ostati njihov korisnik sa time sto vec imas i cekati nesto bolje...

Samo 3 mjerenja hakometrom i posaljes mail na
Code:
reklamacije@iskon.hr
Postovani,

Sukladno opcim uvjetima clanak 11 st.5 minimalna brzina paketa treba biti 70% sto bi znacilo sljedece:

Download: 14Mbps
Upload: 3.5Mbps

Molim da mi umanjite racun za xx mjesec sukladno clanku 13, stavak 3, dokle god traje smanjena kakvoca usluga prema clanaku 14, stavku 1.

Takoder molim da se makne ugovorena obveza u smislu da nastavim koristi vase usluge bez ugovorene obveze sukladno clanku 19, stavak 3 jer se usluga ne isporucuje u skladu sa opcim uvjetima.

Ugovorenu obvezu ti moraju 1000% skinuti ako ne mogu isporuciti 70% ugovorenog.... to je sigurno, tu problema nemas a za smanjenje racuna ce pokusati grepsti rukama i nogama ali mislim da ako ode na HAKOM da se i to mora manje naplacivati zbog smanjenja kakvoce usluge.

Ja cekam drugostupanjsko rjesenje pa javim... ima da ih zgazim i kad ih zgazim onda cu ugasit liniju

edit: sami su si krivi... ljepo sam nudio mirno rjesavanje spora, da sutra poprave/zamjene paricu 1 rijec nebi rekao... e pa sad cu i ja kao korisnik djonom a rezervnu opciju za net vec imam...

Zadnje izmijenjeno od: silver_tip. 19.09.2016. u 22:40.
silver_tip je offline   Reply With Quote