Tema: Iskon
View Single Post
Staro 19.09.2016., 22:32   #3843
Matko_STR
Premium

Matko_STR's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Meni danas nisu htjeli reći nikakve brzine koje ću imati na novom paketu... Kao predaje se zahtjev za prebacivanje i u roku od 10 dana se mijenja paket. Nakon što se aktivira novi paket onda se formiraju brzine.. nije mi jasno čemu sva ta tajnovistost.

I onda sam pitao da ipak ako mogu pogledaju čisto da znam okvirno što očekivati i da li mi se sve to isplati... pa je agent SZK pogledao i rekao download do max 35, a upload 1-10... svi znamo da download i nije toliki problem, ali definirati granice uploada koje ću imati kao vrijednost između minimuma i maximuma mi je pomalo smiješno...

Sad barem znam da mi moraju isporučiti od 3.5Mbps-5Mbps, a ovako kao da igraš roulet pa kako te pogodi.

Vrijeme će pokazati ali moja je pretpostavka da njihove centrale više ne mogu izdržati sve veći broj korisnika i ovime se bez ikakvih ulaganja pokušava što više korisnika nagurati u postojeću infrastrukturu... tako da tipa od 19-22h kada je najveća navala imaš 1Mbps upload a po noći ili ujutro bude i veći... ovo je samo moje razmišljanje, jer nažalost u kakvoj zemlji živimo ne znam tko može vjerovati da teleoperateri više išta rade zbog korisnika.. sve je to izvlačenje love, a ulaganja minimalna... samo profit je bitan.
Matko_STR je offline   Reply With Quote