Citiraj:
Autor Princ288
@D1viry Jel postoji neki razlog zašto prometna nije non-stop u autu, mislim, pitam, meni je cijelo vrijeme zakačena za sjenik u autu
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
|
Kumu su ukrali auto i prometna nije bila u autu. Imao je drastično manje problema sa osiguranjem samo zbog te činjenice. Inače bi, rekli su mu, morao dokazivati da nije posudio auto nekome i još koješta. Budući da je on sam isto odvjetnik, vjerujem mu. Nije odvjetnik u selendri u slavoniji, nego je bio u ZG-u. Sad je trenutno u HNB-u pa mu vjerujem. Očito je dobar

.
Čak su mu nekoliko mjeseci kasnije, nakon što je dobio lovu od kaska, došli uručiti kaznu za neodjavljivanje auta. Komedija. Kao, nije vratio tablice. Reko, slijedeći put kad lopovi ukradu auto, zamoliti da ostave tablice

.
To je bio šou samo po sebi. Buraz mu je bio na poslovnom putu u Italiji i ispraznio mu se mobitel. Kasnio je nekoliko sati i oni ga nisu mogli dobiti. On nije smatrao potrebnim javljati da kasni, nego je dogovor bio da se javi kad je u RH. Uslijed sveg tog, dolaze policajci i kucaju njihovim starcima na vrata i pitaju jel tu živi buraz. Stara mu skoro infarkt dobila jer je mislila da je idu izvjestiti o smrti. Balvani. Mogli su poslati kaznu poštom.