Citiraj:
Autor Ag008
@silver tip nisi u potpunosti u pravu.
Gradi se puno FTTC-a i petlja se na brojnim mjestima skraćuje pa dostupnost 50mbps postaje puno veća.
Definiranje paketa od 20-50Mbps je zapravo maksimalna mogućnost parice po cijeni najnižeg paketa. U slučaju drastičnijeg pada parametara s 50 na 35mbps unutar mjesec dana naravno da će poslati tehničara i prijavu HT-u.
|
Kod tebe volim to sto se uvjek pravis pametan a nemas uopce dodira sa stvarnim svijetom i nekom realnoscu... i onda pises bedastoce.
Citiraj:
Poštovani,
želimo Vas obavijestiti da je izvršena provjera Vašeg korisničkog računa temeljem zaprimljene reklamacije.
Prema informacijama kolega iz Odjela tehnike, zbog stanja na infrastrukturi nismo u mogućnosti garantirati da će usluga raditi u potpunosti stabilno i kolege su predložili smanjenje paketa. Trenutno nema slobodnih boljih parica na centrali.
Obzirom da niste zainteresirani za smanjenje paketa, odobren je nastavak korištenja usluge bez aktivne ugovorne obveze.
|
Sada procitaj ovo boldano posebno....
Dakle ja sam danas dobio raskid ugovorene obveze jer:
1. Nema vise zamjene parice.
2. Nema vise slanja tehnicara da se trazi poteskoca, kvar...
Dakle izaci ce tehicar iskljucivo ako mi padne linija kompletno. Kako je krenula prodaja novih paketa tako svako prijavljivanje teskoce na parici automatski povlaci prvo smanjenje brzine sto su u konacnici i meni predlozili.
No ja
ne moram to prihvatiti dok svi ostali na 20-50 moraju, koji dio ti tu nije jasan ? Nece ih se ni pitati, samo ce smanjiti i obrazloziti zbog "stanja na infrastrukturi" a ti se cesi po dupetu xx mjeseci ugovorene obveze.
Eto, ja slobodan od ugovorene obveze a ti i dalje pisi bedastoce....