@silver tip nisi u potpunosti u pravu.
Gradi se puno FTTC-a i petlja se na brojnim mjestima skraćuje pa dostupnost 50mbps postaje puno veća.
Definiranje paketa od 20-50Mbps je zapravo maksimalna mogućnost parice po cijeni najnižeg paketa. U slučaju drastičnijeg pada parametara s 50 na 35mbps unutar mjesec dana naravno da će poslati tehničara i prijavu HT-u.
Ionako većinu prijava kvara Iskon samo proslijedi HT-u koji vrlo često ništa ili jako malo učini oko popravka (osim kada baš ne radi).
HT na isti način funkcionira, budući da je jednaka cijena za "turbo" opciju, da li 10, 20 ili 50mbps, cijena je ista.
Btw što se tiče Iskona, webchat im je loš, odgovor se čeka oko najbanalnije stvari par minuta i HT ima puno bolji i uvijek online chat.
Mene je dočekao neki "Filip" koji nema blage o ponudi, prebacivanju paketa itd. Pitam ga oko FTTC-a, spajaju li se iskonovi na njega i narančaste zone a on meni počne pričati da će mi "najvjerojatnije biti dostupna iskonova usluga putem optike" što nema veze s vezom niti upitom.
Sada se dvoumim da li da Iskonu i na koji način pošaljem mail da mi povećaju limit na brasu za carnet i kako da im objasnim da sam njihov duo korisnik koji se povremeno spaja s aaiedu podacima.